Dit jaar wordt de eerste wedstrijd van de GMB Jongepaardencompetitie verreden in IJsselmuiden. Er staan ongeveer 160 combinaties op de startlijst, Met deze rubriek voor 6&7 jarigen paarden wordt gestart om 12.00 uur. Rond 13.30 uur wordt het programma vervolgd met de 5 jarigen. Rond de klok van 16.30 uur start de laatste rubriek van de dag. Dit is de rubriek voor 4 jarige springpaarden.

De rubriek 6&7 jarigen is een 2 fasen speciaal parcours, voor de rubriek 5 jarigen wordt een klassiek parcours gebouwd met een barrage achteraf. In de laatste rubriek voor 4 jarigen worden de paarden geplaatst door een vakjury die ze zal beoordelen op techniek en vermogen en het gaan tussen de hindernissen.
In IJsselmuiden bestaat deze vakjury uit Arend Zoer en Freek van der Laan. Sjack Meuleman is als parcoursbouwer verantwoordelijk voor de parcoursen, die moeten passen bij het verantwoord en goed opleiden van een jong springpaard.

Wij nodigen u van harte uit voor deze wedstrijd in de Manege van de Deltaruiters aan de Oosterlandenweg te IJsselmuiden. Dit jaar zullen we voor het laatst te gast zijn op dit adres, omdat volgend jaar de volledig nieuwe accommodatie van de Deltaruiters beschikbaar zal zijn.

Let op: Het adres van de manege is: Oosterholtseweg 4a. Hier is geen parkeergelegenheid. Voor de parkeerplaats (bezoekers en deelnemers) dient u als bestemming de oosterlandenweg te kiezen!