GMB Jonge Spring Paarden Wintercompetitie 2016

 Geachte fokker,

Voor het tiende jubileum jaar alweer, gaat dit winterseizoen de GMB Jonge Spring Paarden competitie van start. De competitie is opengesteld voor 4-, 5-, 6- en 7-jarige springpaarden uit de geboortejaren 2012, 2011, 2010 en 2009 van ieder erkend stamboek. Het betreft hier dus niet een competitie voor uitsluitend KWPN gefokte springpaarden, deze competitie reikt verder en stelt ook ruiters, eigenaren en fokkers van springpaarden van overige stamboeken in de gelegenheid deel te nemen.

 Ook dit jaar zullen er 5 voorselecties plaatsvinden. Hiervan dienen de combinaties er minimaal 3 verreden te hebben om zich te kunnen plaatsen voor de finales gehouden tijdens Indoor Drachten te Drachten. Deze constructie biedt ruiters de mogelijkheid om twee wedstrijden te laten vervallen indien deze niet in hun wedstrijdplanning past of wanneer ze wel hebben deelgenomen, maar het resultaat een keer tegenviel. Het blijven tenslotte jonge paarden.

De competitie bestaat uit vijf voorselecties en een finale. De voorselecties vinden plaats in:

 

Denekamp: zaterdag 15 oktober 2016

Laag Soeren: zaterdag 5 november 2016

Luttenberg: zaterdag 12 november 2016

Bathmen: zaterdag 3 december 2016                            

IJsselmuiden: vrijdag 16 december 2016

 

Middels dit schrijven nodigen wij u graag uit om tijdens bovengenoemde voorselecties aanwezig te zijn.

Alle ruiters en amazones die zich voor deze rubrieken hebben opgegeven hebben een kopie van het stamboekpapier opgestuurd. Volgens deze gegevens bent u de fokker van één of meerdere paarden welke gestart worden in de GMB Jonge Spring Paarden competitie.

Tijdens de voorselecties kunnen niet alleen de ruiters / amazones prijzen winnen, maar zullen er ook fokkerspremies uitgekeerd worden aan de 3 hoogstgeplaatste paarden per rubriek. Om deze fokkerspremie in ontvangst te kunnen nemen dient u bij de prijsuitreikingen van de rubrieken als fokker aanwezig te zijn.

 Omdat het een jubileum jaar is zullen er leuke extra prijzen uitgereikt worden !

 De startlijsten en uitslagen kunt u vinden op www.jongepaardencompetitie.nl en www.startlijsten.nl onder de genoemde plaatsen.

Finale: Aan de geplaatste combinaties worden geldprijzen en ereprijzen verstrekt. Bovendien ontvangen de fokkers van de hoogst geplaatste (3 bij de 4-jarigen, 3 bij de 5-jarigen en 3 bij de 6/7 jarigen) paarden fokkerspremies. Aan de fokkers van de hoogst geplaatste paarden zullen fokkerspremies (o.a. dekkingen beschikbaar gesteld door gerenommeerde hengstenhouders) uitgereikt worden. Voorwaarde is dat u als fokker bij de prijsuitreiking aanwezig bent, om de prijs ter plekke in ontvangst te nemen. Een afgevaardigde kan de prijs niet in ontvangst nemen.

Met vriendelijke groet,

Margaret Schep

 

N.B.: Het kan zijn dat, om welke reden dan ook, een ruiter uitblijft en zich niet afmeldt voor een wedstrijd. Hiervoor stelt de organisatie zich niet aansprakelijk.