Zaterdag 6 november wordt in Luttenberg de derde selectiewedstrijd van GMB jongepaardencompetitie verreden. De wedstrijd begint om 11 uur met de6&7 jarigen rubriek. Wanneer er geen onvoorzien oponthoud plaatsvindt en de ruiters en amazones vlot meewerken, verwachten we rond één uur met de vijfjarigenrubriek te beginnen. Zowel 6&7 jarige- als de 5 jarigenrubriek wordt verreden over een twee-fasen speciaal parcours. De deelnemers met hun vier jarige paarden zullen vervolgens vanaf ongeveer vier uur hun opwachting maken. De 4 jarige paarden worden in Luttenberg beoordeeld door Robbert Ehrens en Mas van Veenendaal.

De parcoursbouw is in handen van parcoursbouwer Sjack Meuleman. Aan hem de uitdaging om geheel in lijn met de doelstelling van de competitie de moeilijkheidsgraad van de parcoursen geleidelijk iets op te voeren.

U bent aanstaande zaterdag van harte uitgenodigd aan de Looweg 6a te Luttenberg. De toegang is gratis.

Het Nederlandse coronabeleid is van toepassing. U heeft alleen toegang tot de accommodatie wanneer u in het bezit bent van een geldige QR code, of een negatief testbewijs dat minder dan 24 uur oud is. Bij de ingang worden alle bezoekers gecontroleerd (deelnemers, grooms en bezoekers).