Het programma begint om 9 uur in de ochtend met de rubriek voor 6&7 jarige springpaarden. Aansluitend om ongeveer half-elf zijn de 5 jarigen aan de beurt en het programma wordt afgesloten met de rubriek voor 4 jarige springpaarden, die naar verwachting tegen half-drie uur zal beginnen. De 4 jarigen worden in Laag Soeren beoordeeld door een vakjury die bestaat uit Jurgen Stenfert en Mathijs van Middelkoop.
Met 200 combinaties aan de start belooft het iedere leeftijdscategorie weer een spannende strijd te worden. Er wordt geprobeerd om net als in de eerdere selecties de dag vlot te laten verlopen. Hiervoor vragen we zeker ook de medewerking van de deelnemers. Kom op tijd en werk zoveel mogelijk mee aan een vlot programma is dan ook het verzoek.
Alle fokkers zijn weer bijzonder uitgenodigd om hun fokproduct in actie te zien. Ook zijn er voor hen fokkerspremies te winnen.
De GMB competitie is er op gericht om aantrekkelijk te zijn voor zowel deelnemers, fokkers als geïnteresseerd publiek. Startlijsten zijn altijd actueel waardoor de wedstrijd goed te volgen is. Daarnaast wordt er veel informatie over de deelnemende paarden gedeeld.

U bent aanstaande zaterdag van harte uitgenodigd in manege de Spreng, Priesnitzlaan 17 – Laag-Soeren. De toegang is gratis!